sunnuntai 29. elokuuta 2010

Arjen realismia

Tässä kuvia arjen kaaoksesta ja sotkuista, meidän armaassa kodissamme. Tilanteita ja itsestään syntyneitä asetelmia joita arki saa aikaan. Tämä luomus on "ilmat pihalla", tyttöjen pojilta perimä HuiHai. Kesän kovat leikit kestänyt ja nyt viruu kylpyammeen pohjalla, odottaen paikkausta ja talvisäilöön pääsyä..ja sitä saa meillä odottaa.

Perunaharja tykkää pullosudista....


Voi ei, tämä on kanssa aivan aito tilanne...oiskohan visa lasku saanut seuraa paistinpannusta, penali on ajautunut kauppakotiin ja servetitikin ovat päässeet mukaan. Hei tuossahan on viimekesäinen koristekurpitsakin!!


Onneksi ei käynyt pahemmin...olisikohan lego saanut jugurttikuorrutteen.
Mitä keittiön altaan tulpat tekee jääpalamuotissa...kuka tietää??Kastikkeenjämät vesipannun loisteessa. Ps. kaikki on kyllä siivottu kuvauksen jälkeen ja kämppä tietenkin moiteettomassa kunnossa!Haluatko lentää kuumailmapallolla? Ja haluatko unohtaa kevätsiivouksen?

Löysin tälläisen lapun tässä yksi päivä kun menin hakemaan päivän postin. HALUAN JA HETI..tottakai haluan ja mahdollisimman pian..melkein jo aloin pälyilemään taivaalle josko se pallo näkyisi. Ihana ajatus, huima, pääsisi kaiken yläpuolelle, irti arjesta, kauas, kauas, pois kevätsiivouksista, laikukkaista ikkunoista, jotka jäivät viime kesänä pesemättä...ai mutta mitäs tässä paperissa sitten lukeekaan..hmm...kun myyt asuntosi meidän kauttamme..ai jaa..no se sitten siitä..:o) Hauskaksi on mennyt tuo asuntokauppojen kalastelu nykyään. Taitaa jäädä sittenkin kuumailmapallo lento tälläkertaa kokematta. Nii ja se kevätsiivous täytyy sittenkin
tehdä. Oke..takaisin maanpinnalle ja arkeen.


LITTEÄ PÄÄ..

Hammaslääkärissä olin eilen, jouduin tilaamaan särkyajan kun vasenta leukaluuta..siis niveltä alkoi särkemään suuta avatessa. Oikeastaan vaiva on jo ollut nelisen viikkoa mutta nyt äityi niin kovaksi ettei sämpylääkään saanut suuhun ilman kovaa kipua. Ihan vallan mainio oli palvelu hammaslääkärissä, pääsin heti kuviin ja samana päivänä tieto kuvista+aika purentakiskojen valutilaisuuteen:o) Kuvia katsoessaan hammaslääkäri sanoi että pää on litteä. Minä tietenkin kysyin että pää litteä?? Jaahas, vai niin pää on nyt sitten litistynyt..miten nyt hammaskuvista näkee pään litistymisen..hö..kummaa, no nyt kuulun vielä litteäpäistenkin kerhoon..niin hammaslääkäri jatkoi, leukanivelenpää on litteä..ja aivan normaali. Niin onhan toki pääni litteäkin, kun föönaa hiukset tosta takaraivonkohdalta silleen koholleen, niin se ei näy niin pahasti.

1 kommentti:

  1. Pitäisköhän munki alkaa ottaan kuvia tommosista aidoista tilanteista... Nytki ois keittiössä paljon kuvattavaa :D

    VastaaPoista

Kanaset!

Tässä kaksi meidän kauniista kanoista                                                        Akilleija Kana on kyllä ni...