maanantai 9. toukokuuta 2011

Täytekakku ja koristeet


Koristeet pyörittelin sokerimassasta ja värjäsin elintarvikeväreillä. Lehdet onnistuivat hyvin taikinapyörällä ja veitsen tylsällä puolella painoin niihin lehtiruodut. Ainoastaan leppäkertut on tehty marsipaanista ja lakritsasta mustat osat. Kakun vaaleanvihreät reunat olen värjännyt elintarvikevärillä, sekoitin värin sokerimassaan ja kaulin sen. Liimasin reuna veden avulla kakun reunoille.


Siniset kukat on myös värjätty elintarvikevärillä, keskellä vihreää koristelugeeliä ja talvi koristerakeita.

Tämä ahne pikku toukka on tehty myös värjätystä sokerimassasta ja silminä on koristerakeet.


6 kommenttia:

 1. Wwwaaauuu...! Ja Luurrrps!! Nam, nam! Kelpais kyllä mullekin...vaikk en mä niin noista koristuksista piittaa.. Mami tossa vieressä sanoo, ett "tosi hienot!" Mulle riittäis pelkkä kakku vaan. Noh. Jospa mä joskus saisin....edes vähän..

  VastaaPoista
 2. Ihana kakku! Oikeen KAKKU isoilla kirjaimilla...
  Jospa KaijuLiini olis niin kiltti ja kertois mullekin, mistä noita kaikkia tarvikkeita voi hankkia (esim sokerikuorrute ja värit??). Voisin sitten joskus kokeilla täällä kotona salaa...!!?? Ja ehkä myöhemmin sitten julkistaa..

  VastaaPoista
 3. Ihan tosta lähikaupasta. Prismassa, Cittarissa on varmaan kanssa, leivontahyllyissä. Valkoinen sokerimassa, Dr.oetker ja samaisen valmistajan elintarvikevärit..tullaan muuten mielellään koemaistamaan.:o)

  VastaaPoista
 4. Mosse, Mosse, mussuttaja..sulle maistuis varmaan luukakku!

  VastaaPoista

Kanaset!

Tässä kaksi meidän kauniista kanoista                                                        Akilleija Kana on kyllä ni...